Wywar Z Zupy Dyniowej
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna zupa? Zupa z dyni może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i zbierz marchew, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Zupa buraczana z gęsią buraczką, Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, oraz Francuska zupa cebulowa z domowym bulionem wołowym.
Instrukcje
Posiekaj pierwsze 5 składników i zmiel ząbki czosnku.
Przynieś posiekane warzywa, mielony czosnek, 5 szklanek wody i następne 5 składników do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę przez 2 godziny.
Wyjąć i wyrzucić skrzydełka z kurczaka. Wymieszać z puree z dyni.
Mieszanka procesowa, w małych partiach, w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Super. Schłodzić do 5 dni lub zamrozić do 3 miesięcy.
* 2 szklanki dyni w puszkach można zastąpić Puree z dyni.