Kremowa Puree Z Marchwi
Kremowa puree marchewkowe jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 68 smakoszy i kucharzy. Mieszanka marchwi, philadelphia chive & cebula krem ser spread, rosół z kurczaka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Puree z marchwi i rzepy, Łatwe Puree z piernika-marchew, oraz Puree Ziemniaczane Z Marchewką I Koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchew i bulion zagotować w rondlu na dużym ogniu; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 30 min. lub aż marchew będzie bardzo miękka i większość bulionu zostanie wchłonięta, odkrywając przez ostatnie 5 minut.
Zdjąć z ognia; zacieru, aż będzie gładka.
Dodać serek topiony, wymieszać do rozpuszczenia.