Kremowa Miseczka Do Cytrusów
Ten przepis służy 20. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka chłodnej bitej polewy, żelatyna o smaku cytrynowym galaretki, sekcje pomarańczowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tahini-Miseczka Z Prosa Cytrusowego, Miska ryżu z łososiem i cytrusami, oraz Kremowa Miska Na Owoce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wrzącą wodę w suchej mieszance żelatyny co najmniej 2 minuty, aż do całkowitego rozpuszczenia.
Wyjąć 3/4 szklanki żelatyny; umieścić w średniej misce. Odstawić. Przechowywać w lodówce pozostałą żelatynę, aż lekko zgęstnieje.
Dodać ubitą polewę; wymieszać trzepaczką do wymieszania. Delikatnie wymieszaj owoce.
Wlać do miski. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, ale nie firmy.
Umieść średnią miskę odmierzonej żelatyny w większej misce z lodowatą wodą; mieszaj, aż lekko zgęstnieje. Bij mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż prawie podwoi objętość. Łyżka nad warstwą żelatyny w misce do serwowania. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.
W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi owocami i świeżymi liśćmi mięty.