Kremowa lasagna z kiełbasą i szpinakiem
Kremowa kiełbasa i szpinak lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 517 kalorii, 25g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser mozzarella, ser ricotta, pikantną kiełbasę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Lasagne ze szpinakiem i kiełbasą, Cztery Serowe Kiełbasy & Szpinak Lasagne, oraz Lasagne ze szpinakiem i kiełbasą z indyka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, aż równomiernie brązowy.
Odcedzić i wymieszać ze szpinakiem i sosem Alfredo. Doprawić pieprzem. Kontynuuj gotowanie, aż szpinak i sos zostaną podgrzane.
W misce, wymieszać ser Cheddar, ser ricotta, parmezan, i jajko.
W naczyniu do pieczenia 9x13 cali, warstwa 1/3 mieszanki kiełbasy, 1/3 makaronu i 1/3 mieszanki sera. Powtórz warstwy dwa razy i top z serem mozzarella.
Przykryć i piec 45 minut w nagrzanym piekarniku.
Odstawić na 15 minut przed podaniem.