Krem z zupy pomidorowej

Krem z zupy pomidorowej
Krem zupa pomidorowa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Najlepszy Krem Z Zupy Pomidorowej, Krem z zupy pomidorowej, oraz Krem z zupy pomidorowej.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku, na średnim ogniu, podsmażyć cebulę na maśle, aż będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Zdjąć z ognia. Wymieszaj mąkę, aby nie pozostały żadne grudki, a następnie powoli ubijaj sok pomidorowy. Wróć do ognia i dodaj sól do smaku. Gotować, aż tylko wrzenia, ale wyłączyć ogień, zanim się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomidorowySok Pomidorowy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ostudzić 10 minut, a następnie powoli wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn