Krakersy Z Mąki Kukurydzianej Z Pestkami Dyni
Krakersy z mąki kukurydzianej z pestkami dyni to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, pestki dyni i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Krakersy Z Mąki Kukurydzianej Z Pestkami Dyni, Pikantne Krakersy Z Parmezanem, oraz Serowe Krakersy Z Mąki Kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, wymieszać mąkę kukurydzianą na umiarkowanym ogniu, potrząsając patelni od czasu do czasu, aż lekko tosty, o 2 protokół.
Przełożyć na talerz do ostygnięcia.
W średniej misce, połączyć mąkę kukurydzianą z mąką, 1/2 szklanki pestek dyni, sól, cukier i pokruszony czerwony pieprz. Używając palców, prace masło do mieszanki mąki kukurydzianej aż włączone.
Wymieszać z mlekiem, naciskając ciasto rękami, aby uformować kulkę; w razie potrzeby dodać trochę więcej mleka. Przykryć ciasto i przechowywać w lodówce, aż schłodzone i twarde,: około 1 godziny.
Masło: 2 blachy do pieczenia. Szczypta off 1-calowe kawałki ciasta i zwinąć w kulki. Ułóż kulki na blasze do pieczenia i naciśnij na 2-calowe rundy z płaskim dnem szklanki. Wciśnij pozostałe 1/4 szklanki pestek dyni do rund.
Piec krakersy przez około 10 protokół, lub do rumiane na brzegach.
Ostudzić przez 5 minut, a następnie przenieść na duży talerz.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Dodać do przodu: ciasto krakers można zamrażać do 1 miesiąca. Krakersy można przechowywać przez noc w hermetycznym pojemniku. Przełóż je do piekarnika 300 na kilka minut przed podaniem.