Kotlety wieprzowe nad farszem

Kotlety wieprzowe nad farszem
Kotlety wieprzowe na farszu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na $2.55 za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jeśli masz pod ręką szałwię, kotlety z schabu, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Kotlety wieprzowe z farszem, BBQ Schab Chops & farsz, oraz Kotlety wieprzowe z jabłkami i farszem.

Instrukcje

1
W dużej misce umieścić kostki chleba; odstawić. W rondlu podsmażyć cebulę i seler na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać wodę, szałwię, bulion, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Wylać chleb i wrzucić. Łyżka nadziewana do ośmiu kopców w nasmarowanym 13-calowym. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Umieść kotlet schabowy na każdym kopcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
5
W razie potrzeby posypać sosem Worcestershire. Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 25 minut. Odkryć; piec 30 minut dłużej lub aż soki mięsne uruchomić jasne. w razie potrzeby udekorować pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to świetny wybór do kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawne riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem do dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować wina Woodstock Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay otwiera się przyjemną eklektyczną mieszanką bogatych aromatów gruszek, minerałów i papai, a następnie świeżych smaków azjatyckiego jabłka gruszkowego, cytrusów i owoców tropikalnych z doskonałym kwasem na finiszu. Jak mawiał Mark: "słońce w butelce."
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn