Kotlety wieprzowe i sos grzybowy wymagają około 35 minut od początku do końca. Sos ten ma 369 kalorii, 41 g białka i 19 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 2,57 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, grzybów, mąki i masła. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 60%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Kotlety schabowe w sosie grzybowym, Kotlety schabowe w sosie grzybowym i Kotlety schabowe w sosie grzybowym.
Instrukcje
1
Na dużej patelni smaż kotlety schabowe na 2 łyżkach masła przez 2-3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Na patelni wymieszaj mąkę, sól i estragon, aż składniki się połączą. Stopniowo dodawaj bulion, wino i, jeśli chcesz, sos brązujący, zdrapując z dna patelni wszelkie przyrumienione kawałki. Doprowadzić do wrzenia. Wróć kotlety na patelnię. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję (w przypadku średnio wysmażonego termometr powinien wskazywać 145°, a w przypadku średniego wysmażenia 160°).
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Browning
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny