Kotlety jagnięce marynowane z ziołami
Kotlety jagnięce marynowane z ziołami to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 328 kalorii, 35g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 7,53 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś 2 łyżeczki mięty, ząbek czosnku, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Kotlety jagnięce z suszonymi ziołami, Kotlety jagnięce skąpane w greckich ziołach, oraz Grillowane Kotlety Jagnięce Z Trawy Cytrynowej Z Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć tłuszcz z kotletów; odstawić kotlety na bok.
Połącz Wino i kolejne 5 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj kotlety; uszczelnij torbę i marynuj w lodówce 8 godzin, okazjonalnie obracając torbę.
Usuń kotlety z torby, zastrzegając marynatę.
Przygotować grill lub brojlerów.
Umieść kotlety na ruszcie lub patelni brojlerów i gotuj 4 minuty z każdej strony lub w pożądanym stopniu doneness, fastrygując często zarezerwowaną marynatą.
W razie potrzeby udekoruj świeżymi gałązkami rozmarynu.