Kotlet Cielęcy Z Podwójnym Cięciem Saltimboca

Kotlet Cielęcy Z Podwójnym Cięciem Saltimboca
Podwójnie cięty kotlet cielęcy Saltimboca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 748 kalorii, 52g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pieprz, prosciutto, podwójnie cięte kotlety cielęce, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlet Cielęcy Pannowany, Pieczony kotlet cielęcy z smalcem, oraz Kotlet Cielęcy Sznycel Holsztyński dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Rozgrzać oliwę w małym garnku z sosem na średnim ogniu. Podczas podgrzewania oleju przygotuj talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i odstaw na bok. Gdy olej jest gorący, ale nie do końca dymiący, dodaj liście szałwii, cofnij się, ponieważ będą trzaskać i pękać. Gdy liście są smażone chrupiące Usuń na ręcznik papierowy za pomocą skimmera z siatki, odstaw do ostygnięcia. Wyłożyć arkusz ciastek folią i lekko skropić oliwą z oliwek. Za pomocą małego noża do parkowania przeciąć szczelinę w kotle cielęcym, między kośćmi, ale po stronie mięsa. Za pomocą palców zrobić kieszeń w cielęcinie i przenieść do plastikowej wyłożonej tacy. Na dużej płycie lub czystej desce do krojenia połóż plasterki fontina, na wierzchu po 2 plasterki prosciutto i 3 do 4 liści szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
ProsciuttoProsciutto
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
Ser FontinaSer Fontina
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
SkimmerSkimmer
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Zwiń fontina pokroić ze wszystkimi składnikami wewnątrz, tworząc małe opakowanie. Jedną ręką Otwórz kieszeń kotleta cielęcego, a drugą ręką nadziewając ser i prosciutto w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Ser FontinaSer Fontina
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Kotlety posmarować oliwą z oliwek i obficie doprawić szarą solą i czarnym pieprzem. Grillować kotlety na dużym ogniu przez około 6 do 7 minut z każdej strony, aż ładnie zaznaczone i przejść do pośredniego ciepła przez około 8 do 10 więcej minut lub do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn