Koniec tęczowego tortu
Koniec tęczowego ciasta wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Ten deser ma 325 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mąki, ekstrakt waniliowy, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 24%. Spróbuj Jak zrobić koktajle z mrożonego wina na koniec letniej imprezy, Tęczowe ciasto w słoiku, oraz Tort Tęczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 2 (8 cali) okrągłe Patelnie. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić.
W dużej misce, śmietany razem skrócenie i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać ekstrakty waniliowe i migdałowe. Ubić mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając tylko do momentu włączenia.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.