Kompot z rabarbaru z Tostowo-migdałowymi kulkami Lodowymi
Kompot z rabarbaru z Tostowo-migdałowymi kulkami Lodowymi to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap SOS. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz rabarbar, lody waniliowe, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tosty Migdałowe Kulki Lodowe, Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem, oraz Ciasto migdałowe z kompot truskawkowo-rabarbarowy.
Instrukcje
Pokrój rabarbar i pokrój w 1/2 cala. sztuk. W dużej misce, wymieszać rabarbar z cukrem, tapioka, i Marmolada i odstawić 15 protokół. Podziel rabarbar i soki na osiem 1-szklankowych ramekinów i ustaw ramekiny na blasze do pieczenia.
Piec rabarbar do miękkości, ale nadal trzyma swój kształt, około 30 minut.
Przenieść do stojaka i ostudzić trochę.
W międzyczasie zgarnij 8 małych kulek lodów i ustaw na blasze do pieczenia w zamrażarce. Zamrozić co najmniej 15 minut, lub do dość trudne. Umieść migdały w misce i pokryj każdą kulkę orzechami; następnie włóż kulki z powrotem do zamrażarki, aż będą gotowe do podania.
Rabarbar podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, każdy ramek zwieńczony kulką lodów.