Kompot z rabarbaru z Tostowo-migdałowymi kulkami Lodowymi

Kompot z rabarbaru z Tostowo-migdałowymi kulkami Lodowymi
Kompot z rabarbaru z Tostowo-migdałowymi kulkami Lodowymi to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap SOS. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz rabarbar, lody waniliowe, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tosty Migdałowe Kulki Lodowe, Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem, oraz Ciasto migdałowe z kompot truskawkowo-rabarbarowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój rabarbar i pokrój w 1/2 cala. sztuk. W dużej misce, wymieszać rabarbar z cukrem, tapioka, i Marmolada i odstawić 15 protokół. Podziel rabarbar i soki na osiem 1-szklankowych ramekinów i ustaw ramekiny na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
RabarbarRabarbar
TapiokaTapioka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Piec rabarbar do miękkości, ale nadal trzyma swój kształt, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść do stojaka i ostudzić trochę.
5
W międzyczasie zgarnij 8 małych kulek lodów i ustaw na blasze do pieczenia w zamrażarce. Zamrozić co najmniej 15 minut, lub do dość trudne. Umieść migdały w misce i pokryj każdą kulkę orzechami; następnie włóż kulki z powrotem do zamrażarki, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
MigdałyMigdały
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Rabarbar podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, każdy ramek zwieńczony kulką lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn