Kolaże Niedzielne

Kolaże Niedzielne
Sunday Collards to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 570 kalorii, 38g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz płatki paprykowe, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, szynkę i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Creamed Collards, Kielbasan i Collards, oraz Carbonnade z kołnierzami.

Instrukcje

1
Wlać olej do pojemnika 8-quart na średnim ogniu i obracać go wokół tak, że obejmuje dno. Zdobądź szynkę za pomocą małego ostrego noża, a kiedy olej zacznie migotać, włóż go do garnka. Sear stawu skokowego na całym jak najlepiej można i pozwolić mu renderować trochę tłuszczu, około 6 minut (ponieważ kształt stawu skokowego jest tak ukośny, będzie plamisto rumiane, ale to jest w porządku).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
NóżNóż
2
Wlej wodę do garnka; będzie syczeć i pękać przez kilka sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać chiles i sól i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż wywar będzie głęboko aromatyzowany dymem i pikantnością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
StadoStado
SólSól
4
Dodaj kilka garści collards do puli. Zieleń będzie unosić się na powierzchni, więc mieszać je często, zanurzając je łyżką, aż zmienią się w jasną Kelly green(3 do 5 minut) i staną się bardziej miękkie i bardziej zwarte, dzięki czemu można dodać więcej garści. Kontynuuj dodawanie garści collards, mieszając i zanurzając je, aż wszystkie zielenie są w garnku (6 do 10 minut). Podgrzać i gotować bardzo delikatnie przez 1 godzinę. Zieleń będzie bardzo ciemna matowa zieleń i całkowicie delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
Resztki zieleni collard oszczędzamy w ich trunku w lodówce, ponieważ dzięki strategicznym dodatkom pomidorów z puszki, fasoli, cebuli czy ziemniaków stają się fundamentem wspaniałych zup. Naszym faworytem jest collard greens egg-Drop soup, którą robimy, podgrzewając resztki zieleni i likieru w dużym rondlu na średnim ogniu i delikatnie pękając w nich 2 jajka na każde 2 szklanki resztek zieleni i likieru (jedna duża porcja będzie dokładnie tej wielkości). Gotujemy zupę na wolnym ogniu, aż jajka są tylko gotowane, o 8 protokół. Jeśli wolisz, aby Twoje żółtka były twardsze, możesz kontynuować gotowanie zupy, aż jajka zostaną wykonane według własnych upodobań, około 3 minut dla żółtka o twardej powierzchni i miękkim środku 5 minut dla żółtka, które jest całkowicie ugotowane na twardo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory KonserwowePomidory Konserwowe
Collard GreensCollard Greens
ZiemniakZiemniak
ZieloniZieloni
AlkoholAlkohol
CebulaCebula
FasolaFasola
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
artykuł var
3
Typ_27_data = {};
4
artykuł
5
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Klasyczny, elegancki Ruwer Riesling o ogromnym potencjale starzenia. To wino wykazuje ziołowy nos, Dojrzałe nuty owocowe na podniebieniu i ożywczą kwasowość.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn