Kolacja: szynka i gruszka chrupiące z dodatkiem masła
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 938 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.33 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 115 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka koszernej soli, masła, połówek gruszek w ciężkim syropie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Chrupiące Ciasta Z Makaronem, Kolacja dziś wieczorem: chrupiące krewetki Chipotle z kukurydzą i szalotki, oraz Dziś Kolacja: Kanapka Z Bekonem, Gruszką I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć masło, pumpkin Pie spice, kolendra, imbir, i sól w średniej misce i ubijać aż równomiernie włączone. Odstawić.
Ułóż połowę kromek chleba na desce do krojenia i umieść po jednym plasterku szwajcarskiego sera na każdym. Top z szynką, następnie plastry gruszki i ser fontina. Uzupełnij kanapki z drugimi czterema kromkami chleba i delikatnie naciśnij, aby skompresować.
Rozłóż przyprawione masło na zewnątrz każdej kanapki.
Umieść dwie kanapki w heavy-bottomed 12-calowa patelnia ze stali nierdzewnej na średnim ogniu. Gotować, aż pierwsza strona będzie złoty kolor, o 6 protokół. Kanapki Flip za pomocą szpatułki i gotować na drugiej stronie, aż złoty kolor, o 6 minut dłużej. Trzymaj kanapki ciepłe podczas gotowania pozostałe dwie kanapki.
Przeciąć na pół i podawać.