Kolacja dziś wieczorem: Farfalle z letnim squashem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj dziś kolację: Farfalle z letnim squashem spróbuj. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 674 kalorii. 134 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, dyni, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Letnie Risotto Do Squasha, Kolacja dziś wieczorem: Summer Squash i Ricotta Galette, oraz Dzisiejsza Kolacja: brązowe Risotto z letnim squashem, Favas i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek słonej wody do wrzenia i gotować makaron aż al dente. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu przed odsączeniem.
Tymczasem, na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu, aż piana ustąpi.
Dodać dyni i gotować, aż chrupiące-miękkie, następnie dodać czosnek, rozmaryn, i szczypta soli i pieprzu. Zwiększyć ogień i gotować, aż smaki się razem, ale przed squash jest zbyt miękki.
Dodaj odsączony makaron na patelni (lub dodać mieszaninę squasha do odsączonego makaronu, jeśli nie pasuje) i wrzucić dobrze.
Dodaj trochę wody do gotowania makaronu, jeśli to konieczne, aby stworzyć błyszczący sos na małym ogniu.
Dodać natkę pietruszki i większość parmezanu i doprawić do smaku solą i pieprzem.