Klon-Pumpkin Pie Bars
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ciasto mix, masło, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Serniki Klonowe Z Dyni, oraz Serniki Klonowe Z Dyni.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia 13x9 cali z folią aluminiową Reynolds Wrap, z końcami folii rozciągającymi się na boki; spryskać sprayem do gotowania.
Wymieszać ciasto wymieszać, 1 jajko i masło do wymieszania; nacisnąć na dno przygotowanej patelni.
Ubić serek śmietankowy, dynię, cukier, suchy budyń wymieszać i pozostałe jajka mikserem do wymieszania; zalać skórką.
Piec 40 min. lub aż środek jest prawie ustawiony; ostudzić 10 min. Użyj uchwytów foliowych, aby przenieść deser do stojaka z drutu; całkowicie schłodzić.
W międzyczasie ubić ubitą mieszankę, mleko i syrop w dużej misce z mikserem na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Beat na dużej prędkości 4 min. lub aż mieszanina utworzy sztywne szczyty. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Tuż przed podaniem rozprowadzić ubitą masę na deser, posypać cynamonem.