Klasyczny Smażony Sum
Klasyczny smażony Sum może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 3,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 37g białka, oraz 21 g tłuszczu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielony pieprz, mąkę, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klasyczny Smażony Sum, Klasyczny Smażony Sum, oraz Sum smażony na patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki i 2 łyżeczki soli w dużym płytkim naczyniu.
Filety z suma posypać równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pogłębiać w mieszaninie mąki kukurydzianej, równomiernie powlekając.
Wlać olej roślinny na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 35
Filety smażyć partiami, 5-6 minut lub do złotego koloru; odcedzić na papierowych ręcznikach.
Uwaga: w przypadku wersji quick weeknight pomiń frytkownicę. Sum gotować w 2 łyżkach gorącego oleju, na partię, na patelni nonstick 5 minut z każdej strony.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.