Klasyczny Smażony Sum

Klasyczny Smażony Sum
Klasyczny smażony Sum może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 3,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 37g białka, oraz 21 g tłuszczu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielony pieprz, mąkę, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klasyczny Smażony Sum, Klasyczny Smażony Sum, oraz Sum smażony na patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki i 2 łyżeczki soli w dużym płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Filety z suma posypać równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pogłębiać w mieszaninie mąki kukurydzianej, równomiernie powlekając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Wlać olej roślinny na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Filety smażyć partiami, 5-6 minut lub do złotego koloru; odcedzić na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Uwaga: w przypadku wersji quick weeknight pomiń frytkownicę. Sum gotować w 2 łyżkach gorącego oleju, na partię, na patelni nonstick 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn