Kiełbasowe Muffinki Brunchowe

Kiełbasowe Muffinki Brunchowe
Muffinki Sausage Brunch mogą być śniadaniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 161 kalorii , 5 g białka i 9 g tłuszczu . Za 35 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24 osobom. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką mleko, kiełbasę wieprzową luzem, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik wynoszący 17% . Sausage Brunch Casserole , Sausage Brunch Braid i Brunch BT na angielskich babeczkach są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu podsmaż kiełbasę, aż przestanie być różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Odcedź i odłóż na bok. W dużej misce wymieszaj masę ciasteczkową, mleko, wodę, chilli i jajko. Wymieszaj kukurydzę i kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem foremki na muffiny do dwóch trzecich wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
4
Piec w temperaturze 425°C przez 16-18 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Schłodzić przez 5 minut; zdjąć z patelni na metalową kratkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn