Pilaw z brązowego ryżu migdałowo-pistacjowego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać migdałowo-pistacjowy brązowy ryż pilaw spróbować. Ten przepis służy 6. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, ścinane migdały, garam masala i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pilaf Z Brązowego Ryżu, Pilaf Z Brązowego Ryżu, oraz Danie Pilaf Z Brązowego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut lub do miękkości. Wymieszać w ryżu i garam masala, i gotować, mieszając często, 3 minut lub aż pachnące i ryż jest lekko rumiane; dodać czosnek, i gotować 1 minutę.
Dodać bulion i sól i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 45 minut lub aż ryż będzie miękki.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Piec migdały w jednej warstwie w płytkiej patelni 6 do 8 minut lub do lekko tosty i pachnące.
Mieszanka ryżu puchowego widelcem. Wymieszaj migdały i pozostałe składniki.