Kiełbaski wieprzowe z karmelizowanym sosem cebulowym
Kiełbaski wieprzowe z karmelizowanym sosem cebulowym to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka kiełbasy wieprzowej, mąka, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Schab faszerowany z karmelizowanym sosem cebulowo-żurawinowym, Enchiladas z polędwicy wieprzowej i karmelizowanej cebuli w domowym sosie Enchilada, oraz Szałwia-pieczone kiełbaski wieprzowe na zacierie z sosem cebulowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać w cebuli, i gotować do miękkości, o 10 protokół. Wymieszać z solą i cukrem. Zmniejsz ogień do średnio niskiego, przykryj i gotuj 20 minut. Wymieszać z mąką, a następnie dodać bulion. Dobrze wymieszać. Przykryć, pozostawiając pokrywkę lekko uchylony, i gotować 30 protokół.
W międzyczasie przygotuj brojlery.
Umieść kiełbaski na patelni do pieczenia; miejsce pod brojlerem, i gotować, obracając od czasu do czasu, aż skóra jest ciemnobrązowa i kiełbaski są gotowane przez, o 20 protokół.
Na kiełbaski polać sosem cebulowym.