Kiełbasa Chicken-Tasso-Andouille Gumbo

Kiełbasa Chicken-Tasso-Andouille Gumbo
Przepis Chicken-Tasso-Andouille kiełbasa Gumbo jest gotowy w około 5 godzin i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis służy 20. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 435 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ząbków czosnku, pieprz, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kurczak Andouille Kiełbasa Gumbo, Kiełbasa z kurczakiem i Andouille Gumbo, oraz Gumbo z kurczaka z kiełbasą Andouille dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki pokroić na kawałki wielkości kęsa.
2
Miejsce w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, i gotować, często mieszając, 20 minut lub aż rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Wytrzyj holenderski piekarnik papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu; stopniowo ubijać mąkę i gotować, ubijając stale, 25 minut lub aż mieszanina będzie ciemny mahoń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Wymieszać cebulę i kolejne 3 składniki; gotować, często mieszając, 18 do 20 minut lub do miękkości. Stopniowo dodawać bulion. Wymieszać z kurczakiem, kiełbasą, tasso, tymiankiem i czarną i czerwoną mieloną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
PaprykaPapryka
KiełbasaKiełbasa
CebulaCebula
BulionBulion
TymianekTymianek
6
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 1/2 do 3 godzin. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
7
Zdjąć z ognia; podawać na gorącym ugotowanym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
8
Dekorować, w razie potrzeby.
9
Krewetki-Tasso-Andouille kiełbasa Gumbo: pominąć udka kurczaka i przejść do kroków 1, 2, i przejść do kroku 4, mieszając w 4 lb. średniej wielkości surowe krewetki, obrane i, w razie potrzeby, deveined, ostatnie 15 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
Udka Z KurczakaUdka Z Kurczaka
KrewetkiKrewetki
GumboGumbo
10
Philip Elliott, Baton Rouge, Luizjana
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia10
Magazyn