Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kebabów z tuńczykiem z marynatą imbirowo-Chile. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Na 6,93 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz grubego tuńczyka ahi, dodatkową kolendrę, niesezonowany ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zielona marynata Chile i imbir, Zapiekany tuńczyk Ahi z rukolą, Chile i sałatką imbirową, oraz Chile - imbir Grillowany Tuńczyk, z sałatką w stylu koreańskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 8 składników ubić w średniej misce do wymieszania; doprawić do smaku mielonym białym pieprzem.
Stojak do grilla natryskowego z nieprzywierającym sprayem. Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Naprzemienne kostki tuńczyka, kwadraty papryki i kwadraty cebuli na każdym z 6 metalowych szaszłyków. Grill do pożądanej doneness, obracając często, około 4 minut w sumie średnio rzadkie.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.