Kebaby Rybne Z Warzywami
Kebaby rybne z warzywami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 25 porcjami. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, filety z suma, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kebaby Rybne, Kebaby Z Łososia Gotowane Na Parze Z Warzywami, oraz Marokańskie Szaszłyki Rybne / Kebaby.
Instrukcje
Moczyć 8 drewnianych szaszłyków w dużej misce z wodą przez 10 minut.
Brojler na ciepło.Na przemian nawlecz ryby, pomidory, paprykę i grzyby na szaszłyki, kończąc każdy z klinem limonki.
Umieść szaszłyki na obramowanej blasze do pieczenia i wymieszaj z olejem, oregano i łyżeczką soli.Smażyć szaszłyki, aż ryba jest gotowane przez i warzywa są lekko zwęglone, 3 do 4 minut na stronie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.