Karczochy Grillowane
Grillowane karczochy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka karczochów, ocet balsamiczny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Karczochy Grillowane, Karczochy Grillowane, oraz Karczochy Grillowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić Topy karczocha w poprzek, aby usunąć końcówki; wyrzucić. Wyciągnij małe liście z karczochów. Nożyczkami odetnij i wyrzuć cierniste końcówki z pozostałych zewnętrznych liści. Za pomocą noża wykończ włóknistą powierzchnię zewnętrzną od dna i łodyg.
Do połowy napełnij patelnię 8-do 10-litrową wodą. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj karczochy, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż DNA przebić łatwo, o 20 protokół.
Odsączyć karczochy i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Przeciąć każdą na pół wzdłuż i zeskrobać i wyrzucić rozmyty środek.
W dużej misce, połączyć ocet, 1/4 szklanki wody, koperek, soja, imbir, czosnek i olej. Połowę sosu octu łyżka do małej miseczki.
Karczochy Roll w dużej misce z sosem.
Wyciągnij karczochy z miski, odsączając, a następnie połóż je, pokrój bok w dół, na grillu nad solidnym łożem średnich węgli lub grillem gazowym na średnim (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 4 do 5 sekund); zamknij pokrywę grilla gazowego.
Jak gotować karczochy, podlewać co kilka minut sosem z dużej miski. Grill, aż lekko rumiane na dole, 5 do 7 protokół. Obróć karczochy i łyżkę pozostałego sosu fastrygującego do nich. Grillować, aż końcówki liści są lekko zwęglone, 3 do 4 minut więcej.
Ułóż karczochy na talerzu. Zerwać liście i pokroić DNA wsadzić do małej miseczki z sosem.