Karczoch Bruschetta
Przepis Karczoch Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Mieszanka oliwy z oliwek, gęsty chleb, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Karczoch Bruschetta, Karczoch Bruschetta, oraz Karczoch Bruschetta.
Instrukcje
Wyciśnij 1 cytrynę na pół do średniej miski z zimną wodą. Pracując z 1 karczochem na raz, oderwać zewnętrzne liście. Za pomocą ostrego noża odciąć górną połowę liści i przyciąć podstawę i łodygę. Używając ballera melona lub łyżki, wyjmij futrzane duszenie. Spód karczocha rozetrzyj drugą połówką cytryny i dodaj do wody cytrynowej. Powtórz z pozostałymi karczochami.
Karczochy odcedzić i osuszyć, a następnie grubo posiekać.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni.
Dodać karczochy, przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 15 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Toast za chleb. Top tost z karczochami, udekorować bazylią i podawać.