Kapusta i wieprzowina empanadas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc daj kapustę i wieprzowinę empanadas spróbować. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 10g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 100 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wieprzowinę, jajko, olej słonecznikowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Czerwona kapusta, ser pleśniowy i orzechowe Empañadas, Wieprzowina curry empanadas, oraz Curry Pork Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do nadzienia rozgrzać olej na dużej patelni i gotować szalotkę przez kilka minut, aż zacznie zmiękać.
Dodać wieprzowinę i smażyć przez 3-4 min, następnie dodać jarmuż i paprykę, przykryć szczelnie i gotować delikatnie przez 20 min, aż wieprzowina i kapusta będą miękkie. Wymieszać rodzynki, orzeszki piniowe i miód, doprawić i pozostawić do ostygnięcia.
W międzyczasie umieść mąkę, jajko, masło, olej słonecznikowy i trochę soli w maszynce.
Dodaj sok i whizz razem zrobić gładkie, miękkie ciasto. Owinąć folią spożywczą i schłodzić.
Piekarnik nagrzać do 190C / 170C wentylator / Gaz
Uformuj ciasto na 12 kulek, a następnie rozwałkuj każdą z nich, aby uzyskać okrągłą 12 cm. Ser wymieszać z zimnym nadzieniem, a następnie podzielić go między rundy. Złóż każdy na pół, aby zamknąć mieszaninę, a następnie, opuszkami palców, zaciskaj lub przekręć krawędzie, aby zgrabnie uszczelnić. Można schłodzić do 12 godzin.
Przenieść empanadas do nieprzywierającej blachy do pieczenia, pędzla z odrobiną mleka i piec przez 20-25 minut, aż złoty.