Przepis szybki Wietnamski zupa z makaronem z wołowiną jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz imbir, sok z limonki, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szybka zupa wietnamska z wołowiną, Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, oraz Wołowina Pho (Wietnamska Zupa Z Makaronem).
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz wywar z kurczaka z wodą, syropem z agawy, startym imbirem i sosem sojowym i doprowadź do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj makaron i gotuj na małym ogniu przez 2 minuty.