Kapusta Duńska

Kapusta Duńska
Duńska kapusta może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 113 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i weź wodę, kminek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 34 minuty. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Duńska Czerwona Kapusta, Duńska Kapusta Rumiana Z Kminkiem, oraz Duńskie Burgery z klopsikami z marynowaną czerwoną kapustą.

Instrukcje

1
Zagotuj wodę w dużym garnku; dodaj kapustę i gotuj przez 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Spuść wodę, zmniejsz ogień i włóż kapustę do kuchenki. Dodaj śmietanę, kminek i sól; gotuj na małym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KapustaKapusta
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W34 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn