Kanapki Z Wędzonym Tyłkiem Wieprzowym

Kanapki Z Wędzonym Tyłkiem Wieprzowym
Kanapki z wędzonym tyłkiem wieprzowym mogą być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Za 2,46 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 60g białka, 24g tłuszczu i w sumie 658 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork wymaga nasion selera, majonezu, koszernej soli i pieprzu oraz szalotki. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 18 godzin i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia super łyżka ocena 81%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wędzony Tyłek Wieprzowy, Wędzony Tyłek Wieprzowy, oraz Wędzony Tyłek wieprzowy na grillu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 6 filiżanek zrębków hikorowych moczonych w wodzie przez 30 minut, a następnie osuszonych; mała Aluminiowa Taca
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Umieść Tyłek wieprzowy na blasze z obrzeżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
4
Wymieszaj razem brązowy cukier, suchą musztardę, sól, paprykę, chili w proszku, czosnek w proszku, czarny pieprz, cayenne i nasiona selera w małej misce, aby zmiksować. Potrzyj miksturę na całym tyłku wieprzowym. Przykryj folią i pozwól marynować przez co najmniej 1 godzinę w temperaturze pokojowej lub do nocy w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Nasiona SeleraNasiona Selera
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Boston ButtBoston Butt
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Pozostaw do temperatury pokojowej na 1 godzinę przed paleniem.
6
Napełnij małą aluminiową tacę odsączonymi zrębkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
7
Umieść tacę pod skrajnie lewym grillem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Podgrzej grill na średnim ogniu i podgrzewaj przez 20 minut. Wióry powinny zacząć się zapalać i dymić. Wyłącz skrajnie prawy palnik po 20 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Umieść tłuszcz wieprzowy stroną do góry po prawej stronie na ruszcie grilla nad nieoświetlonym palnikiem. Przykryj grill i gotuj do miękkości, a widelec może łatwo przekręcić mięso bez oporu, około 7 1/2 godziny, utrzymując temperaturę od 275 do 300 stopni F. temperatura wewnętrzna powinna osiągnąć 190 stopni F. będziesz musiał dodawać garść frytek do tacy co kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz WieprzowyTłuszcz Wieprzowy
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Wyjmij wieprzowinę z grilla na blachę do pieczenia i odstaw na 30 minut. Rozdrobnij widelcami i lekko dopraw mięso solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Podawać na miękkich białych bułeczkach i posypane słodkim i pikantnym octem Slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
12
W dużej misce wymieszaj ocet jabłkowy, olej rzepakowy, majonez, musztardę, cukier i nasiona selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków
Nasiona SeleraNasiona Selera
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Dodaj marchewki, kapustę i szalotkę i wymieszaj wszystko razem. Posyp solą i pieprzem. Przykryj folią i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę, aby kapusta zmiękła, a smaki się ze sobą połączyły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos

Składniki

6(zima)1 duża słodka cebula, pokrojona w 4 do 5 okrągłych plasterków1 duża słodka cebula, pokrojona w 4 do 5 okrągłych plasterków11 funt cukinii,kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)2largesmarchewki, obrane i starte (na dużym oku tarki pudełkowej)marchewki, obrane i starte (na dużym oku tarki pudełkowej)11 funt cukinii,1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1(może być lub przeglądać)nasiona seleranasiona selera11 funt cukinii,nasiona seleranasiona selera11 funt cukinii,1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania11 funt cukinii,ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki680Orzechy dowolne (posiekane)mała zielona kapusta, wydrążona, pokrojona na ćwiartki i pokrojona w wstążkimała zielona kapusta, wydrążona, pokrojona na ćwiartki i pokrojona w wstążki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sól koszerna, plus więcej do przyprawsól koszerna, plus więcej do przypraw8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2(zima)jasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suchy proszek musztardowysuchy proszek musztardowy2(może być lub przeglądać)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula2kgspupa wieprzowapupa wieprzowa2(zima)obrana i starta szalotka (na dużym oczku tarki pudełkowej)obrana i starta szalotka (na dużym oczku tarki pudełkowej)8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMiękkie białe bułeczki do serwowaniaMiękkie białe bułeczki do serwowania2(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)gorczyca żółtagorczyca żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W18 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia58
Magazyn