Kanapki z serem pleśniowym z orzechami pekan i winogronami
Kanapki z serem pleśniowym z pekanami i winogronami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Ten przepis służy 30. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ser, krakersy, takie jak grzanki melba, masło i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kanapki Ze Szparagami I Serem Pleśniowym, Kanapki z serem pleśniowym Orzechowo-winogronowym, oraz Orzech włoski i ser pleśniowy Winogrona.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Tosty pekan w płytkiej patelni do pieczenia, aż pachnące i cień ciemniejszy, o 10 protokół. Na patelnię wrzucić gorące orzeszki pekan z masłem i solą, następnie ostudzić.
Grubo posiekać orzechy, a następnie wrzucić razem z serem do miski, bez zacierania.
Każdy krakers ułożyć łyżeczką mieszanki serowej, lekko dociskając, następnie ułożyć listek pietruszki i połowę winogron, delikatnie wciskając je w ser.