Calabrese Mustard Greens
Calabrese musztarda Greens jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cykorię, ocet winny, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Calabrese Mustard Greens, Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), oraz Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać połowę zieleni i gotować, mieszając kilka razy, aż po prostu miękkie, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś zieleń na durszlak i spłucz zimną wodą. Powtórz z pozostałymi zieleniami.
Odpływ bardzo dobrze. Grubo posiekać zieleninę.
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, aż czosnek jest złoty kolor, o 1 minutę.
Dodać zieleninę i dobrze wymieszać. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zostaną podgrzane przez, O 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć zieleninę do dużej miski i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z octem i podawać.