Kanapki Stroganoff
Kanapki Stroganoff mogą być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 24 g białka, 32 g tłuszczu i łącznie 498 kalorii. Za 1,77 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup do 8 pasków bekonu, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 38%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to kanapki Stroganoff, kanapki ze stroganoffem wołowym i kanapki hawajskie z szynką i serem (znane również jako kanapki z klapą tylną).
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Połącz mąkę, sól, paprykę i gałkę muszkatołową; stopniowo mieszaj z mieszanką wołową, aż się wymiesza.
Dodać zupę i grzyby (masa będzie gęsta). Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 4-5 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje. Wymieszać ze śmietaną. Gotuj 3-4 minuty dłużej lub do momentu, aż się zagotuje, od czasu do czasu mieszając (nie gotuj).