Kanapka z włoską wołowiną na sucho z domową Giardinierą, słodką papryką, smażonymi frytkami i brokułami Rabe

Kanapka z włoską wołowiną na sucho z domową Giardinierą, słodką papryką, smażonymi frytkami i brokułami Rabe
Suszona włoska kanapka z wołowiną z domowej roboty Giardiniera, słodką papryką, smażonymi frytkami i brokułami Rabe może być dobrym przepisem, aby rozwinąć główne pole przepisu Dania. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 2,91 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 1141 kalorii. Jeśli masz pod ręką olej z pestek winogron, bułki, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 36 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Kanapka z włoską wołowiną na sucho z domową Giardinierą, słodką papryką, smażonymi frytkami i brokułami Rabe, Brokuły Rabe ze słodką włoską kiełbasą, oraz Włoska sałatka posiekana z papryką, pomidorami i Giardinierą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na wołowinę: Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Pieczeń obficie posypać solą i pieprzem. W patelni z grubym dnem na dużym ogniu podgrzać olej z pestek winogron, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Dodać pieczeń i podsmażyć wszystkie strony, aż powstanie złota skórka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Wyjąć i odstawić na tacy.
5
Dodać czosnek, cebulę, suszone włoskie przyprawy i płatki czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Saute aż karmelizowane.
7
Dodaj wino i deglaze, skrobanie dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodać bulion, tymianek, sól i pieprz, do smaku, i doprowadzić do duszenia. Zwróć pieczeń na patelnię i wszelkie nagromadzone soki z tacy na blachy. Piec w piekarniku, obracając co 20 minut, aż wewnętrzna temperatura mięsa rejestruje 125 stopni F, 1 godzina 30 minut do 2 godzin. Podczas pieczeń jest gotowanie, start na ozdoby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1
Podgrzać suet w garnku do 365 stopni. Na mandolinie cienko pokroić ziemniaki i opłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
SuetSuet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić i dokładnie osuszyć.
3
Dodać ziemniaki delikatnie do suet i smażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
SuetSuet
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą, granulowanym czosnkiem, papryką i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Na słodką paprykę: paprykę, oliwę z oliwek i granulowany czosnek wrzucić na blachę i doprawić solą. Smażyć, aż lekko miękkie, ale nadal jasne, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Dla brokułów rabe: w patelni saute na średnim ogniu, render fatback aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
FatbackFatback
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Usuń tłuszcz łyżką szczelinową i odstaw na papierowym ręczniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
FatbackFatback
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Saute aż pachnące, a następnie dodać brokuły rabe. Gotować, aż warzywa zwiędną, łodygi są gotowane przez, ale brokuły rabe zachował swój kolor. Wymieszać z tłuszczem i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Brokuł RabeBrokuł Rabe
FatbackFatback
ZieloniZieloni
10
Po zakończeniu pieczenia, wyjąć z piekarnika i pozostawić pod namiotową folią. Przecedzić sok z patelni do rondla. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, odtłuścić tłuszcz z góry i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne. Trzymaj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Aby zbudować kanapki: bardzo cienko pokroić pieczeń ręcznie lub na krajalnicy delikatesowej. Pogłębiać rolkę Przez soki do gotowania i top z 4 do 6 uncji pokrojone mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
12
Dekoruj domowej roboty Giardiniera i słodką papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
13
Podawać z frytkami i brokułami rabe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
14
W małym garnku dodaj marchew, seler, chiles, kalafior, czosnek, paprykę i ocet i przykryj wodą. Doprawić solą i doprowadzić do światła na wolnym ogniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut; warzywa powinny być nadal ostre i jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
15
Odcedzić i schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
16
Dodaj oleje do warzyw i przechowuj w szczelnym pojemniku do 2 tygodni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego

Składniki

7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowybulion wołowy7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytopiony suet wołowywytopiony suet wołowy3głowybrokuły rabe, łodygi przyciętebrokuły rabe, łodygi przycięte5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchew pokrojona w kostkęmarchew pokrojona w kostkę2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiróżyczki kalafioroweróżyczki kalafiorowe596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino113Orzechy dowolne (posiekane)tłuszcz, pokrojony w kostkętłuszcz, pokrojony w kostkę2gałązkipokroić w kliny, 1 )pokroić w kliny, 1 )1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy3goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony6goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)koszerne marynatykoszerne marynaty3(zima)olej z pestek winogronolej z pestek winogron5zielona papryka pokrojona w duże paskizielona papryka pokrojona w duże paski2(zima)suszone włoskie przyprawysuszone włoskie przyprawy1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijulienned red bell peppersjulienned red bell peppers1top round rump roast, wiązany sznurkiem rzeźniczym w odstępach co 2 caletop round rump roast, wiązany sznurkiem rzeźniczym w odstępach co 2 cale6ziemniaki russet, szorowane, ze skórkąziemniaki russet, szorowane, ze skórką3(zima)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2(zima)sól morska drobnasól morska drobna4Serrano chiles, pokrojone w rundSerrano chiles, pokrojone w rund12miękkie włoskie rolkimiękkie włoskie rolki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet winny białyocet winny biały1cebula żółta, posiekanacebula żółta, posiekana

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia18
Magazyn