Kabritu Stoba (Gulasz Z Kóz Na Antylach Holenderskich)

Kabritu Stoba (Gulasz Z Kóz Na Antylach Holenderskich)
Kabritu Stoba (gulasz Kozi z Antyli Holenderskich) wymaga ok. 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 42g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, ocet destylowany, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Bokkenpootjes-kozie stopy, Holenderski Gulasz Zimowy, oraz Gulasz Wołowy Z Pieca Holenderskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wodę, sok z limonki i mięso kozie w dużym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
WodaWoda
MięsoMięso
2
Odstawić na 10 minut, następnie odsączyć mięso w durszlaku i wycisnąć jak najwięcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni, aż do palenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać odsączone mięso kozie, i gotować, aż rumiane na całym, o 7 protokół. Wmieszać cebulę i paprykę, gotować, aż cebula zmięknie, około 3 minut, następnie wymieszać pastę pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PaprykaPapryka
CebulaCebula
MięsoMięso
5
Wlać wodę, ocet i sos sojowy; doprawić gałką muszkatołową, papryką, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
PaprykaPapryka
OcetOcet
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
6
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 1 1/2 godziny. Od czasu do czasu mieszaj i w razie potrzeby dodaj więcej wody, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MięsoMięso

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn