Kabocha Squash
Przyprawiony Kabocha Squash wymaga o 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 497 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.06 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka try build-a-meal, mirin, anyż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Ciasto Kabocha Squash z przyprawioną skórką, Przyprawiona Zupa Kabocha Squash, oraz Zapiekane ciasto Kabocha z pestkami dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój squasha na pół; zgarnij nasiona.
Z obieraczką do warzyw, pare zielona skóra z squasha; wyrzucić. Za pomocą krajalnicy lub noża pokroić squasha w plastry o grubości 1/8 cala (sprawia, że około 6 filiżanek); opłukać plastry.
W 4-do 5-quart patelni, połączyć ocet, mirin, imbir i anyż. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Dodaj squasha i wróć do wrzenia na dużym ogniu.
Przenieść przyprawy mieszaniny do słoika.