Kabaczek i cukinia "Linguine" z kozim serem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Squash i cukinia "Linguine" z kozim serem spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 218 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, orzeszki piniowe, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Linguine Z Kabaczkiem, Boczkiem I Kozim Serem, Linguine z kabaczkiem, boczkiem i kozim serem, oraz Kolacja: Linguine Z Kabaczkiem, Bekonem I Kozim Serem.
Instrukcje
W dużej misce ubić sok z cytryny, sól i pieprz.
Ubijamy 1/4 szklanki oliwy z oliwek i dodajemy natkę pietruszki i szczypiorek.
Używając ustawienia julienne na mandolinie lub obieraczce julienne, Usuń zewnętrzną warstwę kabaczka i cukinia w długie, cienkie paski. Zarezerwuj obskurny rdzeń do innego użytku.
Napełnij miskę lodowatą wodą. W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, blanszować Kabaczek i cukinię, aż lekko zwiędną, 30 sekund.
Odcedzić i przełożyć do lodowatej wody w celu ostygnięcia.
Odcedzić i dokładnie osuszyć.
Dodaj Kabaczek i cukinię do dressingu i wrzucić do herbu.
Na średniej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać shiitake i gotować na dużym ogniu, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać szalotkę, czosnek i pokruszony czerwony pieprz i doprawić solą. Gotować, aż czosnek i szalotka będą pachnące.
Dodaj shiitake do squasha i wrzuć. Wytrzyj patelnię.
Dodaj orzeszki piniowe na patelni i tost na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż złoty, o 3 protokół.
Przełożyć na talerz do ostygnięcia. Kozi ser rozsypać na dyni, posypać orzeszkami piniowymi i od razu podawać.