Jimmy the Saint ' S Sausage and Pepper Sauce
Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy ' ego Świętego to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 789 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, kiełbasa, pieprz cayenne i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Spróbuj Stek Z Saint Louis Pepper, Jimmy Dean Farsz Do Kiełbas, oraz Jimmy Dean Sausage Cheese Balls dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmażyć czosnek, cebulę i pieczoną paprykę w 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż cebula zmieni kolor na złoty. Wymieszać ze świeżą bazylią i dobrze zmiksować.
Dodaj zmielony czarny pieprz, zmielony biały pieprz, zmielony czerwony pieprz, zmielona szałwia, cebula w proszku, zmielona szałwia, cebula w proszku, suszona pietruszka, suszone oregano i sól. Mieszać aż do dobrze wymieszane. W razie potrzeby dodaj MSG. Wymieszaj posiekane włoskie pomidory i obie puszki pasty pomidorowej. Przykryć i dusić na średnim ogniu, aż pasta skroplona.
Po upłynnieniu sosu dodaj liść laurowy, nasiona kopru włoskiego, suszony szczypiorek, kostkę bulionu i ,w razie potrzeby, filety anchois i wermut. Przykryć i niech gotować na wolnym ogniu przez 30 protokół. Mieszaj od czasu do czasu.
Na oddzielnej patelni przygotuj kiełbasę lekko brązowiejąc w 2 łyżkach oliwy z oliwek. Używając średniego ciepła, przykryć i niech gotować przez 15 protokół. Po zakończeniu gotowania usuń kiełbasę z patelni i pokrój na 1 cal.
Przykryć sosem i dusić przez dodatkowe 15 minut. Od czasu do czasu wymieszać i podawać na ciepło.