Jimmy the Saint ' S Sausage and Pepper Sauce

Jimmy the Saint ' S Sausage and Pepper Sauce
Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy ' ego Świętego to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 789 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, kiełbasa, pieprz cayenne i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Spróbuj Stek Z Saint Louis Pepper, Jimmy Dean Farsz Do Kiełbas, oraz Jimmy Dean Sausage Cheese Balls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmażyć czosnek, cebulę i pieczoną paprykę w 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż cebula zmieni kolor na złoty. Wymieszać ze świeżą bazylią i dobrze zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj zmielony czarny pieprz, zmielony biały pieprz, zmielony czerwony pieprz, zmielona szałwia, cebula w proszku, zmielona szałwia, cebula w proszku, suszona pietruszka, suszone oregano i sól. Mieszać aż do dobrze wymieszane. W razie potrzeby dodaj MSG. Wymieszaj posiekane włoskie pomidory i obie puszki pasty pomidorowej. Przykryć i dusić na średnim ogniu, aż pasta skroplona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Mielony Biały PieprzMielony Biały Pieprz
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Włoski PomidorWłoski Pomidor
Suszone OreganoSuszone Oregano
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Szałwia MielonaSzałwia Mielona
(duża Tuba)(duża Tuba)
MsgMsg
3
Po upłynnieniu sosu dodaj liść laurowy, nasiona kopru włoskiego, suszony szczypiorek, kostkę bulionu i ,w razie potrzeby, filety anchois i wermut. Przykryć i niech gotować na wolnym ogniu przez 30 protokół. Mieszaj od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Suszony SzczypiorekSuszony Szczypiorek
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
WermutWermut
4
Na oddzielnej patelni przygotuj kiełbasę lekko brązowiejąc w 2 łyżkach oliwy z oliwek. Używając średniego ciepła, przykryć i niech gotować przez 15 protokół. Po zakończeniu gotowania usuń kiełbasę z patelni i pokrój na 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj do garnka z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Przykryć sosem i dusić przez dodatkowe 15 minut. Od czasu do czasu wymieszać i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn