Przekąska jicama Stick z pikantnym sosem cynamonowym to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 518 kalorii. Mieszanka masła migdałowego, jicama, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Jicaman i sałatka z Pomelo z pikantnym sosem tajskim (Wegańskie), Jicama & Ananas Snack (Ww Core), oraz Chile - czosnek orzeszki ziemne i przekąska Jicama dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym połącz miętę, nasiona lnu, awokado, masło migdałowe, mleko ryżowe, sól morską i cynamon; pulsuj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Migdałowe
Siemię Lniane
Mleko Ryżowe
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1/2 Funta Piersi Z Indyka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Przenieść mieszaninę do miski do serwowania dipping.In duża miska, połączyć ocet balsamiczny i pieprz cayenne; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)