Jicama-Sałatka Szpinakowa

Jicama-Sałatka Szpinakowa
Jicama-Sałatka szpinakowa to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka liści szpinaku baby, olej roślinny, jicama i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 10 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Potrójna sałatka ze szpinakiem z jagodami i Jicamą, Jicama & ananasowa Sałatka szpinakowa z sosem maślanym Sriracha, oraz Sałatka szpinakowa z Persimmon, Jicama & awokado z sosem Miso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać składniki dressing aż dobrze wymieszane. Okładka; przechowywać w lodówce 1 godzinę do mieszania smaków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Obrać jicamę; pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala. Za pomocą 1-calowego noża w kształcie serca wyciąć kształty z plastrów (około 1 filiżanki serc). W dużej misce, delikatnie wrzucić jicama, nasiona granatu i szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
JicamaJicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Tuż przed podaniem wlać sos do sałatki; delikatnie wymieszać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn