Jeżyna I Imbir Drobiazg

Jeżyna I Imbir Drobiazg
Jeżyna i imbir drobiazg może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Ten przepis od Martha Stewart ma 4 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Mieszanka cukru, imbir, Funt ciasto, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Jeżyna-brzoskwiniowy drobiazg, Truskawkowo-Jeżyn Letni Drobiazg, oraz Jeżyna-Jogurt Cytrynowy Drobiazg.
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn