Jesienny Kompot Owocowy

Jesienny Kompot Owocowy
Jesienny kompot owocowy to bezglutenowe i wegańskie SOS. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 95 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki bartlett, morele, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Flan cytrynowy z kompot z jesiennych owoców, Dynia z żołędzi nadziewana kompot z owoców jesiennych, oraz Rosemary - Dijon pieczona wieprzowina z kompot z owoców jesiennych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść rozmaryn i zmiażdżone ziarna pieprzu w małym kwadracie gazy; związać, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
2
W dużym rondlu umieścić worek z gazą, sok pomarańczowy i 6 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 8 minut lub aż jabłko i gruszka są prawie przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej.
4
Usunąć i wyrzucić gazę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
5
Uwaga: kompot można przygotować co najmniej 2 dni wcześniej i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn