Jan ' s pieczona zupa z czerwonej papryki
Zupa z pieczonej czerwonej papryki Jana jest Wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę, sól i pieprz, bulion wołowy odtłuszczony w tłuszczu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę opłukać i pokroić na pół wzdłuż.
Usuń i odrzuć łodygi, nasiona i żyły.
Połóż paprykę, pokrój boki w dół, na patelni 10 na 15 cali. Broil 4 do 6 cali od ciepła, aż skórki są zaczernione na całym, o 12 protokół. Gdy papryka jest wystarczająco chłodna, aby obsłużyć, zdjąć i wyrzucić skórki; posiekać paprykę.
W 3-do 4-Quart patelni na średnim ogniu, mieszać cebulę na maśle, aż kuleje, o 3 protokół. Wymieszać z papryką i marchewką.
Dodać mąkę i wymieszać około 1 minuty.
Dodaj bulion, pół na pół i sos pomidorowy; mieszaj, aż mieszanina zagotuje się i lekko zgęstnieje, około 10 minut.
Dodać płatki chili, sól i pieprz do smaku.