Jak zrobić sos Pieczony kurczak Pan

Jak zrobić sos Pieczony kurczak Pan
Jak zrobić Pieczony kurczak Pan sos może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję SOS. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 80 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, mąkę, kapiele z pieczonego kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Jak zrobić sos z kurczaka, Klasyczny Pieczony kurczak z sosem, oraz Klasyczny pieczony kurczak i sos.

Instrukcje

1
Wlać tłuszcz z kapieli do miski i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mąkę ubić do pozostałych kropli pozostawionych na patelni; mieszanina będzie wydawała się sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
3
Dodać 2 łyżki zarezerwowanego tłuszczu, lub w razie potrzeby, do mieszanki kapieli połączyć z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Umieść patelnię mieszaniny kapieli na małym ogniu i tosty mąki, aż jasnobrązowy i mieszanina wydziela orzechowy zapach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Skropić około 1/3 szklanki zimnego wywaru z kurczaka na raz do kapiących patelni, ubijając każdy dodatek wywaru do mieszaniny, aż do całkowitego połączenia. Kontynuuj ubijanie, skrobanie wszelkie rumiane kapiele patelni z dna patelni do sosu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Nadal gotować, stale ubijając, aż sos będzie gęsty i mąka połączy się z płynem, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
6
Dostosuj grubość sosu; jeśli jest zbyt gęsty, ubijaj trochę więcej wywaru. Jeśli sos jest zbyt cienki, nadal gotować na wolnym ogniu, ubijając stale, aż zmniejszy się i zagęści, o 10 więcej minut. Aby uzyskać najbardziej gładką konsystencję, przecedzić sos przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn