Jaja Otwarte Florentyna
Jaja otwarte Florentyna może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dziecko szpinak, masło, jajka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kanapki z pieczarkami i smażonymi jajkami, Open Faced PLT, oraz Placek Z Kurczakiem Z Otwartą Twarzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W misce, połączyć ricotta i parmezan.
Kromki chleba ułożyć na blasze do pieczenia i posmarować zmiękczonym masłem i równymi ilościami masy serowej.
Piec, aż ser jest bąbelkowy i chleb jest chrupiące, 8 do 10 protokół.
Podczas pieczenia chleba smażyć jajka na słońcu.
Każdą kromkę chleba ułożyć szpinakiem na parze i jajkiem sadzonym.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.