Jagody z skórką pomarańczową
Jagody z skórką pomarańczową mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 183 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wyciąg z pomarańczy, sok pomarańczowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Krwawe ciasto pomarańczowe z lukrem skórki pomarańczowej, Atole Pomarańczowe (Gorący Meksykański Napój Kukurydziany Z Skórką Pomarańczową), oraz Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
W przypadku jagód: w małej misce połącz jagody, cukier, sok pomarańczowy i skórkę pomarańczową. Schłodzić w lodówce przez około 15 minut.
W przypadku ciasta kruchego: w misce, połączyć box biscuit mix, sok pomarańczowy, cukier i masło, aż do uzyskania miękkiego ciasta (sok pomarańczowy zastąpi wodę w Boxed biscuit mix kierunkach). Używając miarki do lodów o standardowej wielkości, zgarnij ciasto na nieprzetworzony arkusz ciasteczek.
Piec przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Do polewy: wymieszaj ekstrakt z pomarańczy do rozmrożonej nie-mlecznej ubitej polewy. Nie przesadzaj.
Podziel kruche ciasta i top z jagodami i mieszaniną polewy.