Kanapki z pomarańczową marmoladą z migdałowymi Florentynami

Kanapki z pomarańczową marmoladą z migdałowymi Florentynami
Pomarańczowa marmolada lody kanapki z migdałowymi Florentynami może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz slivered blanszowane migdały, ekstrakt waniliowy, pół na pół i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Migdałowe Z Pomarańczową Marmoladą, Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe), oraz Crostata z serem śmietankowym z pomarańczową marmoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Skórkę zetrzeć z 2 pomarańczy i przykryć folią. Wyciśnij tyle soku ze wszystkich 3 pomarańczy, aby zmierzyć 1 1/2 szklanki. Doprowadzić sok i 3 łyżki cukru do wrzenia w rondlu 1-quart i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 3/4 szklanki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
CukierCukier
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać marmoladę i dusić, mieszając, aż się stopi, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
3
Zdjąć z ognia i ostudzić.
4
Doprowadzić pół na pół, śmietanę, pozostałe 2 łyżki cukru i startą skórkę do wrzenia w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Żółtka ubić w misce do wymieszania, następnie dodać 1/2 szklanki gorącej śmietany w wolnym strumieniu, ubijając. Wymieszać krem do mieszaniny w rondlu i gotować na umiarkowanie małym ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż wystarczająco grube, aby pokryć tył łyżki i rejestry 175 do 82° na termometrze (nie pozwól gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
TrzepaczkaTrzepaczka
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać krem przez sito o drobnych oczkach do (czystej) metalowej miski i wymieszać mieszaninę Marmolady, wanilii, ekstraktu migdałowego i soli. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając, następnie schłodzić, przykryć, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MarmoladaMarmolada
BudyńBudyń
WaniliaWanilia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Zamrozić krem w maszynie do lodów. Podczas lodów jest zamrażanie, dno oleju i boki 13-na 9-calowej patelni do pieczenia, a następnie dno wzdłuż linii z arkuszem folii, pozostawiając 2-calowy zwis na każdym krótkim końcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
BudyńBudyń
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Rozprowadzić lody na patelni, wygładzając górę, następnie owinąć patelnię w folię i zamrozić, aż lody utwardzą się, około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
1
Umieść piekarnik w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Migdały Pulse z cukrem w robocie kuchennym, aż drobno zmielone. Gotować mieszaninę migdałów, masło, syrop kukurydziany, śmietana, wanilia i sól w oczyszczonym rondlu 1-quart na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż masło stopi się i cukier rozpuszcza, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MigdałyMigdały
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia i wymieszać z mąką, następnie przenieść ciasto do miski i schłodzić do jędrności, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Roll poziom łyżeczki ciasta do kulek i zorganizować około 3 cali od siebie na blach do pieczenia. Delikatnie spłaszczyć kulki do około 1 1/4 cala średnicy z palcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec ciasteczka w partiach, aż złoty kolor brązowy, 7 do 9 protokół. Przesuń pergamin z ciastkami z blachy na stojaku, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Roztopić czekoladę w podwójnym kotle lub metalowej misce ustawionej nad rondlem z ledwo gotującą się wodą, mieszając od czasu do czasu, a następnie usunąć wierzch podwójnego kotła lub miski z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Pracując z 1 ciasteczkiem na raz, lekko posmaruj spody ciasteczek czekoladą i połóż czekoladowe boki na stojaku. Schłodzić ciasteczka w 1 warstwie, aż czekolada zestawy, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
1
Rozpakuj patelnię lodów i wytnij 12 (2 1/2 cala) rund do lodów za pomocą foremki do ciastek. Wyciągnij rundy z przesuniętą szpatułką i kanapkę między 2 schłodzonymi florentynami, czekoladowymi bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CzekoladaCzekolada
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
PatelniaPatelnia
1
Ciasteczka Florenckie (polane czekoladą, ale nie wypełnione lodami) można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić, warstwowo między arkuszami papieru woskowego, w szczelnym pojemniku. Kanapki z lodami można składać 3 dni wcześniej i zamrażać, indywidualnie pakowane dobrze w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kanapki Z LodamiKanapki Z Lodami
Ciasteczka FlorenckieCiasteczka Florenckie
CzekoladaCzekolada
LodyLody
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Papier WoskowanyPapier Woskowany
2
Pozostawić do zmiękczenia w lodówce 5 do 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn