Jack ' s Peach BBQ Beans might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 61 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sos barbecue, brązowy cukier, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pepper Jack, kurczak i brzoskwiniowe Quesadillas, Brzoskwinia, Kurczak I Pieprz Jack Quesadillas, oraz Texas One Eye Jack ' s Pinto Beans dla podobnych receptur.
Dodać boczek i gotować, mieszając, aż nieco chrupiące i jego tłuszcz renderuje. Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść boczek na papierowy ręcznik wyłożony talerz do drenażu, pozostawiając tłuszcz na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki