Jabłko i brązowy cukier peklowana wołowina
Jabłko i brązowy cukier peklowana wołowina jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 26,72 zł / porcja, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 249g białka, 208g tłuszczu, oraz w sumie 4835 kalorii. Ten przepis służy 2. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, peklowane Mostki wołowe, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jabłko i brązowy cukier peklowana wołowina, Garnek z jabłkiem i brązowym cukrem peklowana wołowina, oraz Żeberka wołowe peklowane z brązowym cukrem i musztardową glazurą.
Instrukcje
Wlej sok jabłkowy do dużej wolnej kuchenki i wymieszaj z brązowym cukrem i musztardą, mieszając, aż brązowy cukier się rozpuści.
Wymieszać zawartość paczek przypraw i ułożyć Mostki do mieszanki soku jabłkowego. Top z czerwonych ziemniaków, marchew, cebula, i kawałki kapusty. Wrzuć wszystkie składniki do płynu.
Przykryć i gotować na wysokim, aż peklowana wołowina jest bardzo delikatna, 4 do 5 godzin; lub gotować na niskim przez 8 do 10 godzin. Mięso pokroić cienko w poprzek ziarna i podawać z warzywami.