Jabłka Pieczone Żurawiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj pieczonych jabłek z żurawiną. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz napój żurawinowo-jabłkowy, gotuj jabłka, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jabłka Nadziewane Żurawiną I Orzechami, Powolna Kuchenka Pieczone Jabłka, oraz Slow Cooker Bloomin ' Baked Apples.
Instrukcje
Jabłka rdzeniowe. Jabłka napełnij brązowym cukrem i żurawiną.
Jabłka umieścić w 5-do 6-quart powolnej kuchence.
W małej misce wymieszać napój żurawinowo-jabłkowy i masło; zalać jabłkami.
Posypać cynamonem i gałką muszkatołową.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 4 do 6 godzin.
Aby służyć, łyżka jabłek do dań deserowych. Łyżka sosu na jabłkach.