Iskierka Rabarbarowa
Rabarbar Sparkler może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 935 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 179 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gin, rabarbar, sok z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sylwestrowa iskierka, Cranberry Sparkler, oraz Cranberry Sparkler dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondelku wymieszać rabarbar, wodę i cukier.
Podgrzać na dużym ogniu do wrzenia, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Zmniejszyć na wolnym ogniu i nadal gotować, aż rabarbar rozpadnie, o 20 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić. Odcedzić przez drobny sitko siatkowe. Syrop rabarbarowy będzie przechowywać przez tydzień w szczelnym pojemniku w lodówce.
Połącz syrop rabarbarowy, sok z limonki i gin w shakerze koktajlowym wypełnionym lodem. Potrząsać przez 10 sekund.
Przelej do szklanki Typu collins wypełnionej lodem. Top z wody seltzer.
Udekorować plasterkiem limonki i podawać ze słomką.